Onko toiveenasi ehkä saada oma PSPP -perunkarvatonkoira?
***PSPP = lyhenne rodun kotimaisesta nimestä Perro Sin Pelo del Peru
Tässä kerron kuinka Sinulla on mahdollisuus hankkia PSPP meiltä, sekä mitä PSPPn hankinnassa on otettava huomioon. Eli mitä Sinulta vaaditaan ja mitä Sinä saat.
Oman PSPPn hankinnassa sinun tulee varautua hyvinkin pitkään odotukseen.
Sillä haluaamasi pentua ei aina välttämättä ole tarjolla.

Teemme pentueita vain, kun kennelimme tarvitsee uusia jalostuskoiria tai kun pentuvarauksia on tarpeeksi.

Pentueemme kasvavat perheen ja muiden kennelin koirien keskuudessa pennut eivät milloinkaan joudu viettämään aikaansa pentuaitauksessa tms. vaan saavat liikkua ja touhuilla vapaasti yli 100 neliön asuintiloissa sekä tarpeeksi ikää saavuttaessaan myös mahdollisuuksien mukaan, miten sää sen sallii, ulkoilla suurella pihallamme.

PSPP on FCIn (Federation Cynologique Internationale) hyväksymä rotu, joten sitä rekisteröidään Suomen Kennelliittossa (SKL). Rodulla on näyttelyoikeudet Suomen Kennelliiton järjestämissä koiranäyttelyissä. Agility ym. harrastusmahdollisuudet ovat myöskin mahdollisia, jos harrastukset kiinnostavat sinua.
Jokainen meiltä lähtevä pentu saa SKLn rekisterikirjan.

Jalostukseen käyttämämme koirat ovat PEVISA (perinnöllisten vikojen ja sairauksien vastustusohjelma ((SKL linkki)) tutkitut.
Kaikissa koiran kauppaa / sijoitusta koskevissa asiakirjoissa käytämme Suomen Kennelliiton sopimuksia ja kauppakirjoja.
Tutustu sopimuksiin tästä

Kun olet varma siitä, että haluat PSPPn juuri meiltä, teet varauksen. Ilmoitat yhteystietosi, jotta pystymme ajallaan ilmoittamaan onko juuri Sinun pentusi syntynyt. Otamme yhteyttä yleensä heti, kun viikko on kulunut synnytyksestä (jos et saa ilmoitusta, otathan uudelleen yhteyttä, koska pidemmän odotteluajan kuluessa yhteystietosi ovat voineet hävitä mm. tietokoneen rikkoutumisen tms. vuoksi.) Tämän jälkeen pääset katsomaan pentuasi ensimäisen kerran sen ollessa n. 5 viikon ikäinen. Toiveemme on, että pentua käydään katsomassa vähintään yhden kerran, mahdollisuuksien mukaan useammin, että pentu tutustuisi tulevaan / tuleviin omistajiinsa ennen luovutusta. Pentu luovutetaan aikaisintaan 8 viikon ikäisenä.


TULOSSA & VAPAANA

YHTEYSTIEDOT
*Bay's Bushyfur kennel - Kaarina-*
Kaarina Naaralainen
PAPPINEN (Joutsa) FINLAND

040-810 5672

baysbushyfur.kennel@pp.inet.fi

 

 

 

 

webdesign & © BBkennel 2011 - 2019